БАСВУЛК, България, създаде нова структура специално за обучение на клиентите

ВИПАЛ РАБЪР, лидер в Латинска Америка и един от водещите световни производители на продукти за ремонт и регенерат на гуми, с удоволствие отбелязва победите и напредъка на своите партньори. Затова ВИПАЛ празнува неотдавнашното откриване на новия учебен център на БАСВУЛК в гр. Кюстендил, България.

С цел да подобри познанията на своите клиенти, БАСВУЛК предлага възможности за обучение на тези, които търсят отлични постижения и правилно прилагане на материалите по време на процеса на ремонт. За тази цел от БАСВУЛК се предлагат персонализирани семинари с лекции и практика. Впоследствие се налага базата да се разшири в ново пространство, специално пригодено за тези дейности, така че обученията да се изпълняват с необходимото внимание от страна на БАСВУЛК.

Според Стоян Гогов, собственик на БАСВУЛК, тези моменти винаги са от голямо значение, защото на практика показват как се прилага процесът. "Възможности като тези са важни не само защото те служат за изясняване на съмненията на клиентите, но също така показват качеството на продуктите и подобряват индустрията като цяло", казва той.

 

За ВИПАЛ, която присъства в 90 страни на четири континента, инициативата, предприета от БАСВУЛК, само показва важността на партньорите в най-разнообразните региони на света. Фредерико Шмид, генерален мениджър на ВИПАЛ ЕВРОПА, добавя, че ВИПАЛ е много загрижен за избора на търговски партньори. "Инициативи като този демонстрират ангажираността на нашите партньори към качеството и обясбяват защо сме избрали сериозни и ангажирани компании", посочва той.

Препратки:

Satreadslogo
Tyrepress_logo