През януари 2020 г. БАСВУЛК ООД, подписа търговско споразумение за дистрибуция с Tortuga Produtos de Borracha LTDA,Бразилия. Tortuga е бразилска компания, лидер в Латинска Америка и е специализирана в производството на вътрешни гуми.

Тя е с повече от 50 годишен опит на пазара, осигурявайки високо качество на своите продукти. Компанията разполага с модерен индустриален комплекс, разположен в щата Парана, състоящ се от две фабрики: едната, разположена в Араукария и другата в Куритиба.

Tortuga е избор за доставчик за най-големите производители на гуми в Бразилия, а също така осигурява вътрешни гуми на производители със собствено оборудване на селскостопански машини и инвентар.

През Октомври 2020 г. Басвулк и Тортуга подписаха споразумение за изключителната дистрибуция на висококачествени агро, индустиални и мотоциклетни вътрешни гуми за територията на цяла Европа.

Продуктите ще бъдат достъпни за всички наши клиенти през месец май. БАСВУЛК ООД и неговите търговци са нетърпеливи да представят тези отлични продукти на пазара.