За Нас

Фирма БАСВУЛК ООД

е създадена в град Кюстендил през 2008 година от Асен и Стоян Гогови. БАСВУЛК възниква на базата на опита и ресурса на фирма ЕТ „БАС”, започнала своята дейност като семеен бизнес през 1993.

Основната дейност на фирмата е внос и търговия с вулканизационни материали и по-конкретно с лепенки за вътрешни и външни гуми и лепила за транспортни ленти и суров каучук на бразилската фирма VIPAL, която е един от водещите производители на материали за студена вулканизация в света. В момента БАСВУЛК е най-големият дистрибутор на ремонтната линия на ВИПАЛ за Европа.

За времето, през което съществува, фирма БАСВУЛК е изградила дистрибуторска мрежа, която функционира по начин, който води до непрекъснато увеличаване на продажбите. Търговската дейност на фирмата се фокусира в поддържането на над 2000 клиента в страната и 600 клиента в Македония. Наред със собствения транспорт, БАВСУЛК е развил партньорски отношения със спедиторски фирми, с които работи от дълги години.

От 2008 година фирма БАСВУЛК започва внос на вентили и инструменти, сервизно оборудване за въздушни системи и тежести за баланс на гуми от водещи фирми в Европа и Азия.

В следващите две години фирмата предприема стъпки към разширяване на своя асортимент с още сервизни инструменти, вентили и аксесоари за ремонт на гуми, като увеличава броя на партньорите си от Азия, а от водещи европейски производители започва да внася монтажна паста, каша за ръце, обезмаслители, спрейове за ръжда, течна грес, добавки за бензин и дизел и др.

С повечето от тези партньори имаме договори за изключително представителство.

През 2014 г. БАСВУЛК ООД реализира договор за изключително представителство с корейската фирма DONG AH TIRE & RUBBER CO., LTD. и започва да внася пълна гама от размери на висококачествени вътрешни бутилови гуми: за леки и лекотоварни автомобили, камиони и автобуси, строителна и селскостопанска техника.

БАСВУЛК предлага директен внос, конкурентни цени и богата гама от продукти, налични на склад. Налице е и сервизна база, в която се провеждат обучения за извършването на рутинни и по-специфични ремонти на гуми и транспортни ленти в рамките на 4 дни. Също така всеки нов продукт минава през този център за тестване на качествата му. Водещата цел на фирмата е изграждането на дълготрайни и лоялни отношения и удовлетворяването на професионалните нужди на своите клиенти с качествени продукти.

История